Het Groene Legioen! Word lid!

Het Groene Legioen is de supportersclub van KV Drachten/Van der Wiel. Aanwezig bij elke thuiswedstrijd van het eerste en bij gelegenheid ook bij de andere teams van onze club.

Het Groene Legioen helpt teams naar een overwinning door in grote getale aanwezig te zijn, loeihard te schreeuwen en gebruik te maken van onortodoxe geluidsmiddelen. Ook worden er speciale bijeenkomsten georganiseerd voor Groene Legioeners. Bijv. supportersavonden en persconferentie waarop je alles mag vragen aan de leden van de A-selectie.

Leden (maar zeker ook niet-leden) van de KV kunnen lid worden van Het Groene Legioen!

Om aan te sluiten bij of voor vragen over Het Groene Legioen kun je contact opnemen met Wim Braam, Kevin de Zwart, Joran Piepers. Dit kan door een e-mail te sturen naar: groenelegioen@kvdrachten.nl

Het Groene Legioen is sinds kort ook te vinden op Facebook en op Instagram.

Dit gebeurt er op Instagram!