Busreis CSL - Drachten

Doordat afgelopen speelronde beide concurrenten (Ritola & De Wâlden) van Drachten / Van der Wiel 1 verloren hebben en Drachten zelf de winst in eigen huis binnen sleepte tegen De Waterpoort, staan we weer BOVENAAN. Komende zaterdag staat er dan ook direct een cruciale wedstrijd op het programma tegen CSL 1 in Stiens.
Namens de Business Club, in samenwerking met Paulusma Reizen, krijgen we een bus tot onze beschikking om met een grote supportersgroep richting Stiens te gaan en ons vlaggenschip daar naar de overwinning te schreeuwen. Doordat de bus helemaal gesponsord wordt door de Business Club is de reis voor jou GRATIS! Geef je dus snel op want VOL is ook echt VOL!
Het Groene Legioen is in grote getalen aanwezig, sluit je hier vooral bij aan.

Aanmelden kan je doen door te mailen naar: busreis@kvdrachten.nl o.v.v. (volledige) naam, e-mail / 06 & team**
team alleen waar mogelijk*

Aanmelden kan tot 14-3-2019 18:00 uur

Wanneer je gemaild hebt krijg je een bevestiging dat je op de lijst staat of dat je op de reserve lijst staat. Hou in dat laatste geval je mail of telefoon goed in de gaten want we kunnen je op elk moment nog oproepen bij een afzegging. Het liefst hebben we natuurlijk geen afzeggingen.

Vertrek informatie:

18:00 uur vertrek uit Drachten naar Stiens
**vertrek vanaf de sportlaan*
22:00 uur vertrek uit Stiens naar Drachten

Wees op tijd, de bus vertrekt op bovenstaande tijden; met of zonder jou!

Tot zaterdag!