Rabo Clubsupport 2019

Ieder jaar geeft de Rabobank een groot bedrag uit voor verenigen die ingeschreven staan bij deze actie. Dit geld komt tegoed aan de verenigingen. Ieder lid van de Rabobank krijgt via een link vijf stemmen om te verdelen, twee stemmen voor je eigen vereniging en drie stemmen voor drie verschillende verenigingen. Iedere stem leverde in 2018 ca € 8,00 op. Met ieder lidmaatschap kan je dus zelf 40 euro verdelen. Zonder bij deuren langs te gaan om iets te verkopen.

Elk lid van de Rabobank, mag waar dan ook in NL (dus ook ooms/tantes of de neef/nicht uit heel Nederland) mogen vanaf 12 jaar stemmen. Ze krijgen 5 stemmen waarvan ze er twee aan hun eigen club mogen geven. Ze moeten dus drie keer op overige organisaties stemmen. Voor die stemmen bevelen zij ons aan en wij hen.

We hebben voor de drie overige stemmen contact gezocht met drie andere organisaties die we bij deze van harte bij een ieder aanbevelen. Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben we gekozen voor de onderstaande drie samenwerkingspartners. Zij zullen KV Drachten op dezelfde wijze bij hun achterban van harte aanbevelen voor de drie overige stemmen.

Stemmen kan vanaf vandaag (27 sept) tot 11 oktober 2019, dus wees er snel bij.