Spaar Jeugd Sponsor Munten voor KV Drachten

Net zoals vorig jaar doet KV Drachten weer mee aan de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz. Dit houdt in dat u tussen 11 februari en 7 april 2019 weer volop Jeugd Sponsor Munten kunt sparen voor onze vereniging. Het doel van dit jaar is wederom om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor jeugdactiviteiten! Let op: we staan dit jaar in Poiesz Drachten Centrum en niet in Poiesz de Wiken, waar we vorig jaar stonden.

Bij elke €10,- aan boodschappen krijgt u 1 munt en verder zullen er ook wekelijkse aanbiedingen komen waarbij er extra munten gespaard kunnen worden. De verkregen munten kunt u zelf inleveren bij Poiesz Drachten Centrum in de koker van KV Drachten, of u neemt ze mee naar onze kantine in de Snij Noord Hal waar ook een koker zal staan. In de week van 25 februari tot 2 maart staat de Poiesz Drachten Centrum in het teken van KV Drachten. Op zaterdag 2 maart zullen verschillende jeugdleden in deze Poiesz staan om de bezoekers vriendelijk te verzoeken de munten bij KV Drachten in de koker te stoppen. Er zal die dag een bakkerijactie zijn waarbij u maar liefst 15 munten krijgt.

We hopen natuurlijk zoveel mogelijk munten in te zamelen, zodat we ook dit jaar weer leuke activiteiten kunnen organiseren voor onze jeugdleden.