Poiesz aanbiedingen van komende week

Op maandag 12 februari is het dan echt zo ver, de Poiesz actie gaat van start. En deze week staat Poiesz de Wiken helemaal in het teken van KV Drachten! Zaterdag 17 februari is de speciale actiedag voor onze vereniging. Komende zaterdag staan er dus allemaal jeugdleden in de winkel om alle winkelbezoekers vriendelijk te verzoeken de Jeugd Sponsor Munten in de koker van KV Drachten te doen. Nu hopen we natuurlijk groots van start te gaan door meteen in deze eerste week veel munten binnen te halen. De acties die deze week extra Jeugd Sponsor munten ophalen zijn:

• Een doos à 6 stukjes Winterspelen oranjekoekstukjes voor €2.99 (15 munten)
  • 2 zakken Senseo coffeepads à 36 pads voor €6.49 (10 munten)

Nodig lekker veel familie en vrienden uit om samen de Olympische Winterspelen te kijken onder het genot van een heerlijk stukje oranjekoek en bakje Senseokoffie!

Dit jaar heeft de Poiesz nog een extra actie waarbij onze club 500 extra Jeugd Sponsor Munten kan verdienen. Stem daarom vanaf 12 februari via www.poiesz-supermarkten.nl/jsa op KV Drachten. De 50 verenigingen met de meeste stemmen verdient 500 extra munten, zeker de moeite waard dus!

Vergeet niet om op zaterdag 17 februari even een kijkje te nemen in Poiesz de Wiken, om al onze jeugdleden aan te moedigen en natuurlijk om zo veel mogelijk munten bij KV Drachten in de koker te stoppen!