Spaar Jeugd Sponsor Munten voor KV Drachten

Ook dit jaar doet KV Drachten weer mee aan de Jeugd Sponsor Actie van de Poiesz. Dit houdt in dat u tussen 12 februari en 8 april 2018 weer volop Jeugd Sponsor Munten kunt sparen voor onze vereniging. Het doel van deze actie is om van het verzamelde bedrag een groot kamp te organiseren voor al onze jeugdleden.

Bij elke €10,- aan boodschappen krijgt u 1 munt en verder zullen er ook wekelijkse aanbiedingen komen waarbij er extra munten gespaard kunnen worden. De verkregen munten kunt u zelf inleveren bij Poiesz de Wiken in de koker van KV Drachten, of u neemt ze mee naar onze kantine in de Snij Noord Hal waar ook een koker zal staan. In de week van 12 februari tot 19 februari staat de Poiesz de Wiken in het teken van KV Drachten. Op zaterdag 17 februari zullen verschillende jeugdleden in deze Poiesz staan om de bezoekers vriendelijk te verzoeken de munten bij KV Drachten in de koker te stoppen. Er zal die dag een bakkerijactie zijn waarbij u maar liefst 15 munten krijgt.

Dit jaar heeft de Poiesz nog een extra actie waarbij onze club 500 extra Jeugd Sponsor Munten kan verdienen. Stem daarom vanaf 12 februari via deze link op KV Drachten. De 50 verenigingen met de meeste stemmen verdient 500 extra munten, zeker de moeite waard dus!

We hopen natuurlijk zoveel mogelijk munten in te zamelen, om uiteindelijk van het verdiende sponsorgeld een mooi kamp te organiseren voor onze jeugdleden.