In Memoriam - Dirk Baron

Een grien hert van onze vereniging is niet meer. Met een grote schok hebben we vernomen dat ons lid, Dirk Baron, dinsdag 28 november 2017, slechts 37 zomers jong, afscheid heeft genomen van het leven. Een leven dat hij zo lief had.

Een clubmens met zijn onmiskenbare humor, scherpe opmerkingen en altijd oog voor de ander. Met Dirk kon je lachen, huilen, scherpe discussies voeren, dromen en samen ideëen uitwerken voor zijn vereniging. Een vereniging waarmee hij zo verbonden was als speler, commissielid en bestuurslid. Hij ontmoette hier zijn vrouw, schoonfamilie, sloot vriendschappen en had een groot sociaal netwerk. We missen je.

Dirk heeft voor KV Drachten/Van der Wiel veel betekend.

Hij was lid sinds 1993. Spelend en niet spelend. Het bleek dat Dirk buiten het veld bijna meer plezier beleefde dan erin, en dat waren mooie tijden. Voor hem en zijn grote groep korfbalvrienden. Dirk kon zich uitleven in de pr en communicatiecommissie en heeft de vereniging op dat punt naar de 21e eeuw gebracht.

Hij was jarenlang het gezicht van de vereniging, trad op als speaker bij wedstrijden, presenteerde de opening van de hal, schreef artikelen voor de media en de programmaboekjes, bedacht de presentatiegids, voerde de contacten met de media en zoveel meer. In 2004 zijn Dirk en Dieke samen uitgeroepen tot man en vrouw van het jaar voor hun inzet als webmasters.

Wij zijn hem hier zeer dankbaar voor.

Dirk leeft voort in onze groene harten.

Lieve Dieke, Jesse, Isa en familie, sterkte.

Bestuur en leden Korfbalvereniging Drachten