Drachten wint ook tweede bekerwedstrijd

Drachten speelde afgelopen woensdag haar tweede bekerwedstrijd. Op de nieuwe kunstgrasmat van Quick ’21 uit Oudega wisten de spelers van Michel Daling een keurige 19-30 eindstand te noteren.

Drachten begon sterk aan de wedstrijd en wist, onder aanvoering van een uitstekend spelende Peter de Zee, makkelijk uit te lopen tot een 3-10 tussenstand. Halverwege de eerste gaf Drachten te touwtjes een beetje uit handen maar trok dit voor rust ruimschoots goed en gingen we met een stand van 8-17 rusten.
Drachten gin na rust vrolijk door met score en liep uit tot 11-21. Inmiddels werd er aan Drachten kant ook nog wat door gewisseld. Drachten nam wat gas terug en behield een marge van +- 10 doelpunten. De tweede helft was rommelig maar het was voldoende voor een overwining.

Scores voor Drachten: Peter de Zee 9, Jennie Terpstra 6, Marc Akkerman 5, Jelmer Faber 3, Sanne Penninga & Amarins Visser beide 2, Lyssa van der Ende, Dennis de Haan & Wilfred Oostra allen 1.