Grote Clubactie 2019

Ook dit jaar doet KV Drachten/Van der Wiel weer mee aan de Grote Clubactie. Na het succes van vorig jaar, waarin we als vereniging bijna 800 loten verkocht hebben en een bedrag van €1900,- hebben opgehaald, zetten we dit jaar nog hoger in. Het streven is dat elk lid minimaal 5 loten verkoopt, maar het liefst natuurlijk veel meer!

De bedragen tikken lekker snel aan want voor elk lot van €3,- wat je verkoopt gaat 80% (€2,40) rechtstreeks naar de club!
Ook dit jaar zetten we de drie beste verkopers weer in het zonnetje met een mooie prijs. Vorig jaar waren de drie beste verkopers Frizo & Azuro Leidsman & Lili Wieten. Gaan zij er dit jaar weer met de prijs vandoor? Naast een beloning voor de drie beste verkopers is er ook een (kleine) beloning voor elk lid wat meer dan 20 loten verkoopt.

De verkoop is inmiddels gestart en er mogen loten verkocht worden. Heb je je boekje vol of kan je er niet meer verkopen dan kan je je boekje inleveren in de kantine in de Grote Clubactie doos op de bar. Let op: dit kan tot 9 november. Heb je nou 0, 1, 2, 3 of 4 verkocht lever dan toch je boekje in, in de doos op de bar. Naast de doos op de bar kan je de boekjes ook gewoon bij je trainer/coach inleveren. Als je nieuwe boekjes nodig hebt kan je contact opnemen met Gera Olsthoorn of Sita Land. De telefoonnummers kan je vinden op je informatieblad dat je bij je boekje gekregen hebt of via je trainer/coach.

Succes met verkopen!