Insta take-over Korfbal Challenge U19

Ondanks dat er dit weekend geen competitie is, is er WEL een Insta Take-over… XL!
Zoals je op onze website hebt kunnen lezen gaan er vanuit drachten een aantal spelers naar de jaarlijkse Korfbal Challenge in Rotterdam (heb je dit nou even gemist? Lees hier dan het stuk alsnog). Zo zijn ook Milan (Mulder) en Isis (Hiemstra) uit Drachten / Van der Wiel 2 actief zijn voor Noord U19 op zaterdag en zondag. Deze beide dagen zullen zij samen jullie op de hoogte houden van de uitslagen, hun belevenissen & wedstrijdvoorbereidingen van verschillende spelers uit Noord U19. Ook kunnen jullie, zoals jullie dat gewend zijn, van te voren vragen stellen of aangeven wat jullie graag willen zien.

Hou dus de zaterdag en de zondag je telefoon bij de hand en beleef dit toernooi vanaf de bank thuis mee. Ook proberen wij zoveel mogelijk verslag te doen van de overige dagen dat er Drachtsters actief zijn in Rotterdam. De eerste post staat al online, ga hem dus snel checken.

Ben je nou nog niet zo bekend op Instagram of weet je nog niet wat een Insta Take-over is? Klik dan op onderstaande link om onze pagina te bezoeken en op die ‘volgen’ knop te drukken, zo hoef je nooit meer een post van KV Drachten / Van der Wiel te missen!

Instagram pagina KV Drachten / Van der Wiel bezoeken

Wat is een Insta Take-over

!!! Enjoy !!!