KV Drachten bedankt!

Zaterdag 2 juni was de jaarlijkse seizoensafsluiting van KV Drachten en wat was het een mooie avond! Het begon al in de middag waarbij Drachten/ van der Wiel 1 wist te winnen van De Waterpoort 1. Dit was voor hoofdtrainer Michel Daling een hele speciale overwinning omdat hij in zijn carrière als hoofdtrainer met geen enkel team ooit van De Waterpoort 1 heeft weten te winnen. Na de wedstrijd van het eerste is er afscheid genomen van een aantal spelers en stafleden. Femke Bouma, Sanne Penninga, Marc Akkerman, Ineke Yska en Pascal Brandsen werden allemaal persoonlijk toegesproken door Siemen-Jan Miedema en namen hiermee afscheid van de selectie. Femke zal vanaf volgend seizoen te bewonderen zijn bij LDODK, Pascal en Marc gaan spelen in Drachten/van der Wiel 3, Ineke zal niet langer als trainster door het leven gaan, maar als speelster van Drachten/ van der Wiel 4 en Sanne stopt vooralsnog met korfballen na een prachtige carrière als speelster bij de KV Drachten selectie. Rond een uur of 18:00 werden door verschillende vrijwilligers de barbecues aan geslingerd en kon het feest beginnen. Onder het genot van een stuk vlees, stokbrood met zelfgemaakte kruidenboter en schepijs genoten ongeveer 235 leden van deze mooie avond. Ook zijn al onze kampioenen deze avond gehuldigd. Bijna alle aanwezigen vormden een erehaag voor onze toppers en klapten en juichten ze luidkeels toe! Niet alleen de kampioenen, maar ook alle vrijwilligers (165!) zijn in het zonnetje gezet. Zij kregen niet alleen een applaus en drie zoenen van bestuurslid Alinda Miedema, maar ook ontving elke vrijwilliger een shampoo/douchegel in de vorm van een korfbalspeler/speelster in het KV Drachten tenue!
Nadat ieders buik goed gevuld ging het feest verder in de kantine. DJ Joost heeft de hele avond achter de draaitafel gestaan en regelde voor zowel jong als oud hit na hit.
De organisatie, bestaande uit Jon, Jeltsje, Merijn, Fiona, Martine, Fimke & Jantina heeft wederom weer een knalfeest weten te organiseren! Wij willen niet alleen hen, maar iedereen die aanwezig was bij de seizoensafsluiting bedanken voor een geweldige avond! Dit maakt ons alleen nog maar enthousiaster voor de seizoenen die nog gaan volgen!