NEW: Insta take-overs

Voor de actieve Instagram follower was het afgelopen weekend al opgevallen. Selectie speelster Jennie Terpstra nam op de wedstrijddag tegen Quick ’21 de Instagram van KV Drachten over. Dit was een soort test of het zou bevallen en waar nog aan gewerkt moet worden.
Door alle positieve reacties willen we gaan proberen om elke week een ander selectie speler (Drachten 1, 2 & 3) de Instagram te laten beheren op zijn of haar wedstrijddag. Zo krijgen de kijkers een uniek kijkje in de levens van de spelers in hun voorbereiding op hun wedstrijd van die dag. Wat eten ze voor ontbijt, hoe pakken ze hun tas in, hoever moeten ze reizen, wat doen ze allemaal voor de wedstrijd, hebben ze nog aparte rituele voor een wedstrijd? Door de ‘Insta take-over’ kom je het allemaal te weten. Een dag (de vrijdag) van te voren komt er een post online waarin je kan aangeven wat je graag wil zien de zaterdag. Ook kun je hier vragen stellen, misschien worden ze beantwoord.

Ga dus allemaal snel naar onze Instagram pagina, klik op die follow knop en mis nooit meer een insta take-over of andere leuke posts. Je kan ons vinden onder @kvdrachten.

Benieuwd wie komende zaterdag de insta take-over doet? Kijk dan snel op onze Instagram pagina.