Nomineer jouw favoriete vrijwilliger!

Onze vrijwilligers zijn ontzettend belangrijk in ons verenigingsleven. Sterker nog, zonder vrijwilligers kan bijna geen korfbalvereniging bestaan en wij natuurlijk ook niet. Onze vrijwilligers zetten zich, vaak in hun eigen tijd, met hart en ziel in voor onze club en voor het spelplezier van al onze leden. Als trainer, als coach, als klusjesman of als kantinemedewerker bijvoorbeeld… En daar zijn we hen erg dankbaar voor.

Samen met RCN Vakantieparken is het KNKV daarom nu een social mediacampagne gestart waarbij alle korfballers en familie van korfballers hun favoriete vrijwilliger kunnen nomineren. Om deze clubhelden eens letterlijk in het zonnetje te zetten en daarmee kans te laten maken op een welverdiend verblijf voor het hele gezin op een RCN Vakantiepark in Nederland.

Doe je mee? Wie weet, wordt jouw clubheld straks wel beloond met een topvakantie. Een mooier gebaar kun je volgens ons niet maken. Ga daarom nu naar www.rcn.nl/vrijwilliger en geef jouw favoriete KV Drachten / Van der Wiel vrijwilliger op!

Let op het volgende, vul bij 'vereniging' de volledige naam van onze vereniging op:
KV Drachten / Van der Wiel

Succes met nomineren!