Oefenwedstrijd Drachten 1 - Portugal

Dit najaar bestaat onze eigen SNIJ Noord hal maar liefst 10 jaar: een goede reden om deze prachtige accommodatie eens extra te waarderen. Binnenkort komen er gelukkig weer mooie evenenten aan, waarvoor je je beste supportersbeentje voor kunt zetten! Op donderdag 11 oktober om 20:30 uur speelt het nationale team van Portugal namelijk in onze SNIJ Noord hal een oefenwedstrijd tegen niemand minder dan KV Drachten / van der Wiel 1! Entree is gratis en iedereen is van harte welkom om onze selectie te komen aanmoedigen bij deze wedstrijd van internationale allure. Tot volgende week!

Zoals jullie ongetwijfeld weten gaat deze oefenwedstrijd vooraf aan hét evenement van het jaar: het Europees Kampioenschap korfbal! Koop nu je kaarten op https://www.korfbal.nl/tickets zodat je de beste korfballers van de wereld in actie kan zien in onze eigen SNIJ Noord hal. Op woensdag 10 oktober geven onze internationale gasten bovendien clinics aan basisschoolkinderen op onze velden, die zich daarna kunnen opgeven voor instuiftrainingen. Op scholen die niet meedoen aan de clinics wordt geflyerd voor diezelfde trainingen. Binnenkort kunnen we dus hopelijk vele nieuwe leden verwelkomen!