REMINDER: Eindfeest + BBQ

Zaterdag is het al zover, het eindfeest met barbecue! Dit mag je niet missen dus wees ook optijd, we starten om 18:00 uur.

Net als vorig jaar worden al onze vrijwilligers in het zonnetje gezet voor hun inzet tijdens het afgelopen seizoen. Ben jij vrijwilliger voor ons geweest? Dan ben je (bijna) verplicht om te komen :D Leuk!

Daarnaast hebben we ook weer vele kampioenen mogen feliciteren op het veld en in de zaal, zij komen allemaal nog eens voorbij in de kampioenenhuldiging. Aansluitend is er nog een afterparty met DJ!
PS: Ben jij ook kampioen geworden? Vergeet dan niet om een leuk verslagje naar de webmasters te sturen!

Vergeten wat het thema van dit jaar is? Zoek niet verder!
Het thema van het eindfeest dit jaar is: Zomercarnaval!

Trek wat kleurrijks aan, knutsel wat origineels in elkaar of rij lekker naar de kleding verhuur maar wat je ook doet; KOM VERKLEED! (Want anders ben je de enige die dat niet doet, aii...)

De kosten van de barbecue zijn:
Volwassenen | €8,00
Kinderen (t/m 17 jaar) | €3,50

Mooi dat je komt, en nog verkleed ook!!! Maar vergeet niet om je op te geven he, dat kan namelijk heel gemakkelijk via onderstaande link zodat wij ook weten dat je komt.

Klik hier om je op te geven

Hou voor verdere updates onze website en sociale media kanalen in de gaten!