Seizoensopening met schuimparty!

Voor alle (jeugd)leden, ouders, familie van jong en oud!

Op 14 september speelt onze hoofdmacht hun eerste thuiswedstrijd! Na het behalen van het kampioenschap in de 1e klasse, mogen ze het dit jaar waarmaken in de overgangsklasse. Om 15.30 uur spelen ze voor het eerst dit seizoen thuis, ze treden aan tegen (het in de zaal in de hoofdklasse uitkomende) KV Sparta (Zw) 1.

Kom daarom allemaal onze hoofdmacht aan moedigen en help ze door ze naar een overwinning te schreeuwen.

Aansluitend organiseren wij een SCHUIMPARTY op ons hoofdveld, dit feest zal rond 20u afgelopen zijn. Vooral erg leuk voor onze JEUGD leden en de ouderen die zich nog zo voelen. Echt voor jong en oud dus.

Bij slecht weer gaat het niet door!

Ik roep jullie daarom nogmaals op, kom om 15.30 naar het hoofdveld voor onze SEIZOENSOPENER om samen het seizoen feestelijk te openen.