Lid worden?

GRATIS:

- 4 keer gratis mee trainen met een jeugdteam
- 2 keer gratis mee trainen met de Kangoeroes

Informatieboekje KV Drachten/Van der Wiel:
- Binnenkort kun je hier het algemene informatieboekje over KV Drachten/Van der Wiel openen met daarin ALLE informatie over onze mooie vereniging.

Wil je een keertje (gratis) mee trainen of heb je andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met Jeltsje Boomsma. Zij vertelt je graag meer, bel (0512) 537244 of stuur een email naar: jeltsje.boomsma@kvdrachten.nl

Wil je lid worden, vul dan het Inschrijfformulier lidmaatschap in, kijk op www.kvdrachten.nl/roosters

Contributiebedragen 2017/2018 (fouten en tussentijdse wijzingen voorbehouden)

Senioren € 25,40 per maand
Junioren € 19,95 per maand
Aspiranten € 14,75 per maand
Pupillen € 11,65 per maand
Kangoeroeklup € 3,05 per maand
Trainingslid € 11,10 per maand
Kombi Fit +45 € 3,80 per maand
Ondersteunend lid € 8,10 per maand

Betaling
Betaling via incasso (maandelijkse afschrijving) of acceptgiro (extra toeslag). IBAN nummer: NL38RABO0917004779

Opzegging lidmaatschap
Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te gebeuren bij het secretariaat. Opzeggen van het lidmaatschap dient te geschieden voor 1 april van het lopende bondsjaar. Bij tussentijds opzeggen blijft men de contributie verschuldigd tot het einde van het bondsjaar.

Vragen betreffende het lidmaatschap (vereniging/supportersclub Het Groene Legioen):
groenelegioen@kvdrachten.nl

Ino de Vries : (0512) 544138 | ino.devries@kvdrachten.nl

Secretariaat (voor aanmelding en opzegging van het lidmaatschap)
Jeltsje Boomsma: jeltsje.boomsma@kvdrachten.nl