Lid worden?

GRATIS:

- 4 keer gratis mee trainen met een jeugdteam
- 2 keer gratis mee trainen met de Kangoeroes

Wil je een keertje (gratis) mee trainen of heb je andere vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met cluster Technische Zaken. Zij helpen je graag verder, stuur een email naar: tz@kvdrachten.nl

Informatieboekje KV Drachten/Van der Wiel:
- HIER kun je hier het algemene informatieboekje over KV Drachten/Van der Wiel openen met daarin ALLE informatie over onze mooie vereniging.

Wil je lid worden, vul dan het Inschrijfformulier lidmaatschap in, kijk op www.kvdrachten.nl/roosters

Contributiebedragen 2018/2019 (fouten en tussentijdse wijzingen voorbehouden)

Senioren € 25,75 per maand
Junioren € 20,20 per maand
Aspiranten € 14,95 per maand
Pupillen € 11,80 per maand
Kangoeroeklup € 3,10 per maand
Trainingslid € 11,25 per maand
Kombi Fit +45 € 3,85 per maand
Ondersteunend lid € 8,20 per maand

Betaling
Betaling via incasso (maandelijkse afschrijving) of acceptgiro (extra toeslag). IBAN nummer: NL38RABO0917004779

Opzegging lidmaatschap
Wil je toch liever stoppen met je lidmaatschap bij KV Drachten? Dien dan schriftelijk de opzegging van het lidmaatschap in bij het secretariaat. Het verenigingsjaar loopt van 1 juli tot en met 30 juni.

Een opzegging dien je voor 1 april aan te geven bij het secretariaat. Je betaalt t/m juni (einde verenigingsjaar) contributie. Zeg je na 1april op dan ben je ook het volgende seizoen contributie verschuldigd. Ook voor jeugdleden tot 16 jaar geldt als je wilt stoppen moet je voor 1april opzeggen en ben je t/m juni (einde verenigingsjaar) contributie verschuldigd. Stopt een jeugdlid tot 16 jaar wegens omstandigheden gedurende het seizoen dan is hij of zij nog 3 maanden contributie verschuldigd.

Het Groene Legioen
Vragen betreffende het lidmaatschap (vereniging/supportersclub Het Groene Legioen) | groenelegioen@kvdrachten.nl

Wouter Sijtsma | penningmeester@kvdrachten.nl

Secretariaat (voor aanmelding en opzegging van het lidmaatschap)