Geef je nu op voor Bier & Bites

(SPECIAAL) Bier & Bites

Nu hebben we pas iets leuks georganiseerd! Een gezellige avond met bier en bites.
Een keer geen keiharde muziek, maar speciaal voor de fijnproevers. Op vrijdag 10 maart organiseren wij een bierproeverij met een bites in Us Fertier. Lijkt je dit wat? Geef je dan snel op! LET OP; de uiterste inschrijfdatum is al snel. Je kan je namelijk inschrijven tot vrijdag 3 maart. Opgeven kan door te mailen naar: joran.piepers@kvdrachten.nl. De kosten voor deze avond zijn € 15,- per persoon.

Hoe ziet de gezellige en bourgondische avond eruit?


Vanaf 19:30 is iedereen die zich heeft opgegeven welkom in Us Fertier. Om 19.45 starten wij met de avond, die rond 22:00 afgelopen zal zijn. Daarna is het uiteraard mogelijk om gezellig na te zitten. Johannes de Boer zal de bites verzorgen. Zo krijg je bij elk biertje een bijpassend klein gerechtje. Uiteraard heeft Johannes weer zijn best gedaan om er wat lekkers van te maken.

Bier sommalier Pieter en businessclub-lid APEN EN BIEREN eigenaar Gerwin Dokter komen langs om ons wat meer te vertellen over de slijterij en de bieren van de avond. Pieter heeft uitermate zijn best gedaan om een aantal bijzondere speciaal bieren te selecteren voor deze avond en zal bij ieder biertje een uniek verhaal vertellen. Naast dat het een smaakvolle avond wordt, zal het nog leerzaam zijn ook.

Ben je 18 jaar of ouder, geef je dan nu op! vol = vol.