Drachtsters in voorselectie Oranje U17 & U19

Robbert Leurink en Nils Postma zijn opgenomen in de voorselectie van Oranje U17 en Oranje U19.

U19

Bondscoach Leon Simons en Erik Luyk hebben tijdens het RTC-toernooi in Koog aan de Zaan Nils Postma (A1) opgenomen in de voorselectie van Oranje U19. De selectie bestaat momenteel uit twintig heren en twintig dames. In de komende periode zullen er meerdere trainingen en wedstrijden gespeeld worden in Zeist om zo uiteindelijk naar een definitieve selectie toe te werken. Half november sluiten er nog acht heren en zes dames aan die onlangs een internationaal toernooi hebben gespeeld in Tsjechi√ę.

U17

Bondscoach Barry Schep en Stijn Hoekstra maakten deze week ook hun voorselectie bekend. U17 speelde ook in Koog aan de Zaan een RTC toernooi en ook hier is een selectie gemaakt van twintig heren en twintig dames. Robbert Leurink (A1) maakt deel uit van deze groep en mag gaan strijden voor zijn plek in de definitieve Oranje U17 selectie. De komende twee weken spelen zij in Zeist. Na deze twee weken wordt de selectie teruggebracht naar twaalf heren en twaalf dames.

De definitieve selecties van Oranje U17 en Oranje U19 zullen bekend gemaakt worden na de Talenten Challenge, eind dit kalenderjaar in Rotterdam.