Jubileum merchandise!

Mega leuke KV artikelen!

Wil jij deze KV artikelen bestellen? Dat kan vanaf nu! Wat moet je doen?

In dit formulier staan alle beschikbare artikelen en hun prijs vermeld. Je kunt invullen hoeveel je van elk wilt en het formulier daarna afronden. Wij nemen je bestelling dan in behandeling.

Eerste bestelronde vindt plaats op maandag 14 maart 2022! Maar daarvoor hebben we nog wel jouw bestelling nodig!

Omdat we alleen in bulk kunnen bestellen vanwege het kostenaspect hebben we een aantal zaken waar je even alert op moet zijn als je besteld:

  • De eerste bestelronde wordt gedaan op maandag 14 maart. Dus alle ingevulde formulieren vanaf nu tot en met zondag 13 maart worden dan meegenomen
  • Alles wat voor 14 maart besteld is zal ongeveer 2/3 weken daarna geleverd worden. Je krijgt bericht zodra jouw bestelling opgehaald kan worden
  • Betalen doe je pas bij aflevering. Dit kan contant of met een tikkie tijdens een van de ophaalmomenten in de kantine
  • Mocht er van een artikel onverhoopt te weinig besteld worden en worden de kosten voor het drukken te hoog? Dan is er een kans dat de bestelling geannuleerd moet worden. Maar daar gaan we natuurlijk niet vanuit!

Wil je vóór bovengenoemde momenten toch een leuk KV cadeautje geven aan iemand? Bestel dan een cadeaubon voor een artikel, dit kan ook via het formulier. De ontvanger kan deze bon dan zelf verzilveren (via een bestelformulier). De cadeaubonnen brengen we bij je thuis voor de datum waarop jij hem nodig hebt! De cadeaubon moet dan wel direct afgerekend worden.

Bestel snel!

Bestel snel!

Via deze link kan je eenvoudig je merchandise bestellen

Bestelformulier