Ben jij klaar voor een tochtje?

KV Drachten Koningstocht!

Op zaterdag 24 april organiseren wij een KV Drachten Koningstocht.

Dit is bedoeld voor alle leden. Van de A’s tot de kangoeroes, van selectie spelers tot recreanten en van leden tot niet spelende leden! En uiteraard zijn ouders/voogd, broers en zussen welkom. Tussen 13.00 en 17.00 uur kun je op zoek naar verschillende locaties waar korven en/of andere opdrachten klaar staan in Zuidwest Drachten.

Hiervoor dien jij je op te geven via de mail.

Vanwege Corona is het niet de bedoeling om in teamverband mee te doen, of in grote groepen. Ga gezellig met je gezin of spreek af met een teamgenootje!

Na aanmelding krijg je een bingokaart opgestuurd en een linkje naar de plattegrond via Google Maps. De bingokaart neem je uitgeprint mee, mocht je geen printer hebben laat het ons dan weten dan zoeken we samen naar een oplossing. Op de kaart staan iconen, daar moet je zijn. De iconen geven ongeveer de locatie aan, dus kijk goed rond! Maar we denken dat je de korfbalpaal of andere opdrachten makkelijk kan vinden. In totaal zijn er 25 locaties. Dit kan wandelend, met de fiets of zelfs met de auto.

De korfbalpalen staan op een oprit, pleintje, sportveldje of misschien in een achterpad. Bij de meeste iconen op de kaart staan palen, maar het kan ook voorkomen dat het om een speelveldje gaat.

Bij de locaties dien je een aantal doe-opdrachten te doen. Maar ook een aantal puzzels of vragen dienen gedaan te worden. Ook kan het voorkomen dat je een QR code dient in te scannen. Bij het goed uitvoeren van de opdracht of het goed beantwoorden van de puzzel/vraag krijg je een nummer. Dit nummer staat op de bingokaart vermeld.

Mocht het je lukken om de bingokaart helemaal vol te krijgen dan ligt er tussen 16.00 en 17.00 uur een presentje te wachten bij onze kantine.

Samenvattend:

  • Geef je allemaal op in kleinere groepen of als gezin.
  • Kom wandelend, met de fiets of auto.
  • Palen staan verspreid in Zuidwest Drachten en kunnen tussen 13.00-17.00 uur gezocht worden. Dit is in de wijken (De Drait, Himsterhout, Drachtstervaart, De Morra, Maartenswouden en De Trisken) Dat betekent dat je binnen deze tijd aan de Koningstocht mee kan doen. Maar zorg ervoor dat je uiterlijk om 17.00 uur je kaart inlevert bij de kantine.
  • Neem je eigen bal, pen en mobiel mee (dit kan ook een voetbal/volleybal zijn natuurlijk, als hij maar door de korf past!)
  • Neem een smartphone mee waar je een QR code mee kan inscannen. Dus zorg ervoor dat dit via de camera (iphone) of een app (android) kan. Ook gaan we google maps gebruiken om de locaties te zoeken.
  • Houd afstand!! Het kan natuurlijk dat er net iemand anders bij de paal bezig is, houd dan de 1,5 meter aan en geen groepsvorming.
  • Verschillende leden zetten hun eigen paal neer, ga hier netjes mee om!
  • De bingokaart kun je zelf uitprinten. De link geeft de iconen aan in Google Maps. Deze worden per mail verzonden.
  • Onderweg zijn er een aantal plekken voor koek en zopie en om gebruik te maken van het toilet.

We hopen dat iedereen mee gaat doen! Mocht jij je willen opgeven kan dat via vrimbi@chello.nl tot en met vrijdag 23 april. Geef duidelijk aan met wie je mee gaat doen en met hoeveel personen.

Uiteraard kun je hier ook je vragen stellen.

O ja, niet onbelangrijk de deelname is gratis!