Lauren Bleeker verruilt Udiros voor Drachten

Lauren Bleeker naar Kv Drachten/Van der Wiel

Met ingang van het seizoen 2023/2024 speelt Lauren Bleeker (21) in het groen-zwarte shirt van Kv Drachten/Van der Wiel. Lauren speelt nu nog bij bij Udiros in het eerste team. Met deze ploeg kwam zij in de zaal uit in de eerste klasse en op het veld in de tweede klasse.

Lauren is begonnen met korfballen in de jeugd van Wordt Kwiek. In 2020 koos ze voor overstap naar Udiros. Hier heeft ze de afgelopen seizoenen in het eerste team gespeeld en veel mogen leren. In het dagelijks leven is Lauren momenteel aan het afstuderen en begint na de zomer met het werken als fysiotherapeut.

Lauren is verheugt naar haar nieuwe uitdaging in Drachten. “Ik hoop mij bij Kv Drachten te kunnen ontwikkelen en ik denk dat dit een mooie stap hogerop is.”

Als KV Drachten zijn we blij met de komst van Lauren. Ze heeft al een keer met de selectie meegetraind en past qua spel goed bij Drachten. Lauren is ambitieus en leergierig. Haar kwaliteiten en de punten waarop ze zich wil verbeteren sluiten mooi aan bij de spelwijze die de technische staf voor ogen heeft.

Welkom Lauren!