Rabo ClubSupport 2023

Beste allemaal,

Ook dit jaar doen wij als vereniging weer mee met de actie Rabo ClubSupport. De Rabobank verdeelt ieder jaar een geldbedrag onder de deelnemende goede doelen. Door te stemmen bepalen de leden van de Rabobank welke vereniging een financiële bijdrage krijgt en hoeveel.

Ben je lid van de Rabobank, dan kun je eenvoudig stemmen via de RaboApp (Service/Zelf regelen/Algemeen (Lidmaatschap)/Rabo ClubSupport/Stemmen) of Rabo Internetbankieren. Je kunt vanaf 4 september tot en met 26 september je stem uitbrengen.

Je mag op drie verschillende verenigingen stemmen. Uiteraard hopen wij dat je de eerste stem op onze vereniging uitbrengt. Daarnaast vragen wij je om de tweede stem aan Drachtster Boys te geven omdat wij met deze vereniging een goede samenwerking hebben. De derde stem is voor de vereniging die jij graag ondersteunt.

Vorig jaar leverde elke stem voor onze vereniging € 8,80 op! Dus vraag mensen die je kent (partner, ouders, broers, zussen vrienden, buren, etc.) in je omgeving of zij ook hun stem op onze vereniging willen uitbrengen. Alle stemmen tellen! Op deze manier hopen wij dit jaar een nog hoger bedrag te mogen ontvangen dat wij willen gebruiken voor onze vereniging.

Hartelijk bedankt alvast voor je stem!