Geselecteerden Noord <19 & <17

Drachtsters in RTC Noord <17 & <19

Voor 2021 zijn er zoals elk jaar weer selecties geweest voor de noordelijke RTC teams. Hier zit natuurlijk al een groen-zwart tintje aan omdat Alle Broersma de training en coaching verzorgd voor RTC Noord <19. Daarnaast zijn er dit seizoen opnieuw weer Drachtsters actief binnen deze selecties. Zo zijn Meike Broersma en Robbert Leurink (B1) geselecteerd voor Noord <17 en Sabine Beute en Nils Postma (A1) zijn geselecteerd voor Noord <19. Zij werken met deze teams uiteindelijk toe naar de jaarlijkse ‘Korfball Challenge’ in Rotterdam, die eind december gespeeld zal worden.

Dat er de afgelopen jaren steeds weer Drachtsters actief zijn in de vertegenwoordigde teams zegt veel over de kwaliteit van onze jeugdopleiding. Het is voor ons als KV Drachten een bevestiging dat we het juiste jeugdbeleid voeren en dat onze trainer-coaches onze spelers op de juiste wijze begeleiden in hen ontwikkeling.

Meike, Sabine, Robbert en Nils van harte gefeliciteerd met jullie verkiezing in de RTC en een leuke en leerzame tijd gewenst!