Wedstrijd: Heerenveen D1- Drachten D1

Het was onze eerste wedstrijd tegen Heerenveen dus we wisten niet hoe ze speelden maar daar gingen we goed mee om. Omdat we er goed mee om gingen stonden we naar ongeveer 15 minuten 2-5 voor. Dat was een goede start alleen daarna zakten we in en werd het zelfs 5-5. Toen was het rust en waren de coaches wel redelijk tevreden, alleen de laatste 10 minuten van de eerste helft waren ze niet helemaal tevreden over maar voor de rest hadden we een sterke eerste helft. Toen de 2e helft begon waren we aan het begin gelijk sterk en maakten we de 5-6. Alleen snel daarna maakten ze de 6-6 en toen moesten we door want we wouden Heerenveen verslaan. Daarna ging het heel goed want we maakten 4 doelpunten achter elkaar en stonden we 6-10. Daarna kregen we nog wel de 7-10 tegen maar het was voor hun niet genoeg en daarom hadden wij de 2 punten binnen