Club van 5 - Club van 50

Waarom een Club van 5 en de Club van 50?

De leden van de Club van 5 en de Club van 50 sparen samen voor KV Drachten/Van der Wiel! Met dit geld worden extra investeringen en aankopen gedaan die in eerste instantie niet zijn begroot. In overleg met het bestuur wordt bekeken waar het geld heen gaat.

Waar wordt het geld aan besteed?

Club van 5: projecten/aankopen ten behoeve van de jeugd
Club van 50: bijzondere investeringen ten behoeve van de KV Drachten/Van der Wiel

Zo is bijvoorbeeld met het geld uit de Club van 5 speelgoed voor in de kantine aangeschaft. Door de leden van de Club van 50 zijn de grote spandoeken in de sporthal en de ondergrond van het speeltoestel naast de kantine betaald.

Wie kunnen lid worden?
Iedereen die zich op welke wijze dan ook verbonden voelt met KV Drachten/Van der Wiel. Zowel spelende als niet spelende leden, ouders, donateurs, vrienden, bekenden, opa’s en oma’s, kortom: Iedereen is welkom!

Wat kost het lidmaatschap?
Er zijn twee mogelijkheden: de Club van 5 of de Club van 50. Het lidmaatschap kost logischerwijs voor de Club van 5: € 5,- per jaar en voor de Club van 50: € 50,- per jaar.

Duur lidmaatschap?
Het lidmaatschap wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Opzegging kan uiterlijk 1 december van elk jaar bij onderstaande contactpersonen.

Lid worden?
Klik hier (excel) of hier (PDF) om het opgavenformulier te downloaden. Deze kunt u uitprinten, invullen en ondertekend inleveren bij onderstaande contactpersonen. U kunt uiteraard ook via hen een opgavenformulier bemachtigen. Zodra u lid bent komt u naam (die u invult op het opgavenformulier) op een ‘Groen hart’ te staan en wordt deze toegevoegd aan de vitrinekast in de kantine. Voor een online overzicht van alle leden klikt u hier.

Wist je dat?
Dat de nieuwe website van KV Drachten/Van der Wiel ook gefinancierd werd door de leden van de Club van 5/50?

Mocht u vragen hebben of meer informatie willen, dan kunt u terecht bij:
Trieneke Wagenaar | 06-18857816 | clubvan50@kvdrachten.nl
Arnoud Doornbos | 06-18880285 | clubvan50@kvdrachten.nl