Kantinedienst

Elke lid, of ouders van jeugdleden, moeten tijdens het veld- en zaalseizoen bijdragen aan de bezetting van de kantine.
Alle ouders van jeugdleden draaien minimaal 2x per jaar een dienst (1x op het veld en 1x in de zaal).
Alle leden vanaf 16 jaar draaien minimaal 8x per jaar een dienst (4x op het veld en 4x in de zaal).

Vrijwilligers met overige taken zijn geheel of gedeeltelijk vrijgesteld van deze taken. Iedereen krijgt zodra de competitieprogramma’s bekend zijn de mogelijkheid om in te schrijven op de voorkeurstijden. Openstaande plekken worden vervolgens ingevuld.

Het inschrijven voor de veld/zaalcompetitie is vanaf heden mogelijk.
Indien je niet reageert dan zullen de diensten door de kantinecommissie ingepland worden.

Voorkeuren kunnen ingevuld worden in onderstaand invulformulier.

Hieronder staan de blokken waarop je kan inschrijven.
Groen = nog beschikbaar
Blauw = ingepland
Oranje = keuken

Voor vragen en opmerkingen kun je contact opnemen met de kantinecommissie | Fimke Bosscha & Janneke van der Bij | kantinedienst@kvdrachten.nl.

Informatie over zaterdagdiensten/werkwijze | download

Kantinedienst: (online versie)