NIEUW: Groene Legioen supporter shirt

Afgelopen weekend, thuis tegen DOS Kampen, liepen een aantal mannen van Het Groene Legioen er al in; het NIEUWE supporter shirt!

Op de borst van het shirt schitterd het nieuwe logo van Het Groene Legioen. Op de achterzijde staat 'Het Groene Legioen' gedrukt. Dit shirt van Erima is zowel te verkrijgen voor de volwassen supporters in de maten S t/m XXXL, als voor onze jonge schare in de maten 116 t/m 164.

Het shirt staat uiteraard geweldig op het blok of op de tribune, maar is ook zeer geschikt om in te trainen. Het shirt is gemaakt van licht en sneldrogend functioneel polyester waardoor het uitermate geschikt is voor deze activiteiten.

Het supporter shirt is vanaf nu hier te bestellen.

Drachten wint na zinderende slotfase in Heerenveen

In de brede subtop van de Overgangsklasse A speelden afgelopen zaterdag de korfballers van KV Drachten / Van der Wiel tegen die van KV Heerenveen. Al om 13:30 werd er aangevangen in de Hoesktra hal. Met bij Drachten Maurits Witte in de basis voor de geschorste Siemen Jan Miedema. Anouk de Boer verving opnieuw Doenja Payer die nog steeds last heeft van haar schouder

Drachten wint in een harde wedstrijd van D.O.S. Kampen

In de eerste thuiswedstrijd van 2020 nam Drachten het op tegen de korfballers uit Kampen. Beide ploegen stonden op een gelijk aantal punten (4) bij de start van de wedstrijd. Een beladen wedstrijd en dit bleek al na enkele minuten.
D.O.S. Kampen maakte direct in de eerste minuten al een aantal keer duidelijk dat zij er een harde wedstrijd van wilden maken. Dit leverde al in de 2e minuut van de wedstrijd een genoodzaakte wissel op. Doenja Payer moest het veld verlaten met een vervelende schouder blessure, Anouk de Boer kwam voor haar in de plaats...

Kantinediensten laatste deel zaal

Dinsdag 19 november zijn de kantinedienst planners, Janneke en Fimke, bezig geweest met het inroosteren van de kantinediensten t/m 25 januari 2020. Iedereen heeft hier persoonlijk een mail van ontvangen.

De beschikbare blokken van het zaalseizoen t/m 28 maart 2020 staan nog open. Iedereen kan zich hier zelf weer voor opgeven. Dinsdag 14 januari gaan wij de laatste blokken invullen. Liever hebben we natuurlijk dat iedereen zelf op de kantinedienstpagina kijkt wanneer je een kantinedienst kunt draaien.

Nog even de afspraken op een rijtje betreffende het draaien van een kantinedienst. Iedere ouder van een jeugdlid draait minimaal 2 keer per jaar. Alle leden vanaf 16 jaar draaien minimaal 8 keer per jaar. Meer diensten draaien is geen probleem.

Met vriendelijke groet, Janneke van der Bij en Fimke Bosscha