Wedstrijdverslag: derby winst voor de B1!

Zaterdag 19 september was het zover, de thuiswedstrijd tegen Heerenveen B1. Een bekende tegenstander die het ons vaak lastig wist te maken. Vaak trokken we dan aan het kortste eind.

Echter was het deze keer compleet anders. We waren gefocust en hadden zin in deze derby. Met veel zelfvertrouwen gingen wij de wedstrijd in en beten het spits af met een mooie doorloopbal van Meike.

Drachten wint na zinderende slotfase in Dronten

Afgelopen zaterdag stond het nog puntloze ASVD uit Dronten op het programma voor ons vlaggenschip. De ploeg van Michel Daling heeft zich de afgelopen week herpakt na de vervelende verliespartij tegen Nic. Dit moest zich dit weekend uitbetalen in 2 punten. Milan Mulder speelt op nieuw op de plek van de nog niet fitte Wilfred Oostra. Wel terug in de basis: Marc Akkerman. Om iets voor 15:30 begon de wedstrijd in Dronten...

Wedstrijdverslag: de A1 had 'm in de bûse!

We moesten tegen Heerenveen, een ploeg waar we vaak spannende wedstrijden tegen hebben gespeeld. Onze verwachting was dan ook dat het een spannende wedstrijd zou worden. En dat werd het...

Eerste aanval was er meteen een goal. Een mooie vrije bal van Noa maakte de 1-0. Het ging de hele eerste helft gelijk op. Wijnand en Dennis scoorden veel voor Drachten. Maar vooral door onze beleving..

Wedstrijdverslag: E1 verliest helaas na erg sterke eerste helft!

We speelden voor het eerst tegen dit team en voor het eerst op vrijdagavond. In de eerste helft ging het goed maar was het andere team ook goed. We maakten evenveel doelpunten: 7-7.

We hadden op de training geoefend op strakke ballen en dat ging best goed. In de tweede helft werden we moe en gooiden we minder strakke ballen naar elkaar toe en alles wat zij naar de korf gooiden was raak. We verloren met 14-9.

Volgens mij hebben wij de strafworpenserie wel gewonnen.

De volgende wedstrijd is zaterdag 19 september uit tegen WWMD E1 in Hemrik.

Groetjes Sarah Bos