Laatste oefenweekend voor de competitie

Nog 1 week wachten en dan gaan we weer los: de start van de zaalcompetitie!
Afgelopen week heeft de selectie van Drachten geoefend in Wolvega tegen de selectie van SCO & heeft Drachten 3 geoefend tegen Rodenburg 1. Samen met de A1 gaan zij komende zaterdag de puntjes op de i zetten. Hiervoor komen de junioren selectie van Dos’46 & de selectie van Wêz Handich naar Drachten.
Bij Dos’46 A1 speelt nog een oude bekende van ons: Mart Middelkamp
Na hier in Drachten met de B1 hoofdklasse gespeeld te hebben vertrok hij naar Dos’46, waar hij momenteel met de A1 uit komt in de Hoofdklasse en een gooi wil doen naar de junioren-playoffs. Voor even is hij terug op het oude nest.
Kom dus allen zaterdag kijken hoe de ploegen er voor staan naar aanloop van de competitie.

Hieronder een overzicht van de wedstrijden:

15.00 - 16.30 Drachten/van der Wiel A1 - DOS'46 A2
16.30 - 18:00 Drachten/van der Wiel 3 - Wez Handich/DOW 2
18:00 - 19:30 Drachten/van der Wiel 2 - DOS'46 A1
19:30 - 21:00 Drachten/van der Wiel 1 - Wez Handich/DOW 1

Kantinediensten zaal 2018/19

Met het bekend maken van het definitieve zaalprogramma is dit ook het signaal dat de kantinediensten weer ingevuld kunnen worden. Alle leden vanaf 16 jaar moeten minimaal 4 diensten per (zaal)seizoen draaien. Alles ouders van leden onder de 16 jaar moeten er 1 per seizoen.
Schrijf je dus NU in op de kantinedienst pagina. Zorg er voor dat je je snel opgeeft. Plan je jezelf niet in voor 18 november dan wordt je ingepland.

Definitieve zaalprogramma online

Pak je agenda er maar alvast bij want het complete zaalprogramma staat vanaf NU op de KNKV-app.
Kijk snel wanneer jij waar speelt. Drachten 1 speelt zijn eerste zaalwedstrijd uit bij Quick ’21 uit Oudega om 19:50 in sporthal De Hege Fiif (Hurdegaryp). Natuurlijk speelt Drachten al zijn thuiswedstrijden in onze eigen SNIJ Noord Hal aan de sportlaan. Hieronder ziet u alle competitie wedstrijden van Drachten 1 op een rijtje

Een geweldig ‘Slagerij de Vos’ topkorfbalweekend!

Het is inmiddels dinsdag en we kunnen met recht zeggen: wat een geweldig ‘Slagerij de Vos’ topkorfbalweekend heeft KV Drachten/Van der Wiel achter de rug. We hebben moeten rennen en vliegen het afgelopen weekend, maar het was in één woord ‘fantastisch’. Afgelopen vrijdag zijn we gestart met clinics aan onze jeugdteams. Onder leiding van Michel Daling, Arnold van der Kooij, Sicco Koopmans en spelers van de A-selectie, beleefden onze jeugd een leuke avond. Zaterdagochtend trapten we de dag af met de kangoeroeclub en speelden al onze topjeugdteams oefenwedstrijden tegen De Meeuwen. Onze A-selectie trad aan tegen NIC 1 en NIC 2. En toen het toetje van de avond: de A- selectie van LDODK/Rinsma Modeplein trad aan tegen Top/Solarcompleet 1 en 2.