Informatie busreis NK C1

Wanneer je op de 'lees meer' klikt vind je meer informatie over de busreis! Hier een korte samenvatting: We vertrekken om 06:45 uur, dresscode groen/zwart! Einde samenvatting. Doe je gekste groen/zwarte kleren aan, niks is té gek!!

C1 bijna klaar voor NK

Na een weekje welverdiende vakantie, is de C1 afgelopen week begonnen aan de voorbereiding voor het NK. Na 2x trainen, mochten we tijdens de laatste competitieronde nog aantreden tegen ASVD C1 in Dronten. Met een opstelling waarbij we varieerden in samenstelling, speelden we een degelijke maar aanvallend geen hoogstaande wedstrijd. Uitslag 9-4 voor ons.
Met deze week op maandag een training en een bespreking (met ouders) en donderdag nog een keer trainen, prepareren we ons optimaal op vier wedstrijden maximaal presteren. Achter de schermen zijn veel mensen bezig met de organisatie van deze dag. Daarvoor nu al heel veel dank. Speciale dank gaat uit naar Kijlstra Personenvervoer & Ambulancegroep Fryslân uit Drachten. Zij hebben onze C's in nieuwe inschietshirts gestoken, speciaal voor dit NK. We gaan er een knallend mooie dag van maken!

Drachten wint zeer eenvoudig van De Wâlden

Afgelopen zaterdag was het alweer de laatste wedstrijd in de zaalcompetitie 20-17-2018 voor Drachten/Van der Wiel. Drachten speelde uit tegen KF de Wâlden en won heel royaal met 16-31. Terugkijkend op de wedstrijd tegen De Wâlden bleek al snel dat De Wâlden een kansloze wedstrijd speelde waarin Drachten, zeker in de eerste helft, nog niet voluit ging. Scheidrechter Bert Blauw floot op de stand 6-12 voor de rust. Na de rust draaide de doelpuntenmachine van trainer Daling op volle toeren en Drachten eindigde af op een geenszins geflatteerde eindstand van 16-31 waarbij toch weer 8 spelers van Drachten wisten te scoren.

Buffet bij Kv Drachten/Van der Wiel

Op 17 maart om 19.30 uur is voor alle NK-gangers een buffet in de kantine. Voor slechts €7,50 (voor kinderen onder 12 geldt een gereduceerd tarief) is dit voor supporters en spelers een mooie mogelijkheid om de belevenissen van de dag nog door te spreken. Ook leden die op 17 maart niet meegaan naar Dordrecht, kunnen zich aanmelden. Opgeven vóór woensdag 14 maart bij antjehoeksma@gmail.com. Supporters kunnen betalen bij het instappen van de bus. Andere leden die zich opgeven betalen bij aanvang van het buffet.