Busreis Kampioenswedstrijd De Wâlden

Na de winst van afgelopen zaterdag op Hoogkerk heeft Drachten met nog 1 speelronde te gaan het kampioenschap voor het grijpen. In de kampioenswedstrijd moet nummer 2 KF De Wâlden verslagen worden. Na het succes van de busreis naar CSL gaan we dat nog eens over doen!

Namens de Business Club, in samenwerking met Paulusma Reizen, krijgen we opnieuw een bus tot onze beschikking om met een grote supportersgroep richting Oenstjerk te gaan en ons vlaggenschip daar naar het kampioenschap te schreeuwen. Doordat de bus helemaal gesponsord wordt door de Business Club is de reis voor jou GRATIS!

Geef je dus snel op want VOL is ook echt VOL!

Het Groene Legioen is in grote getalen aanwezig, sluit je hier vooral bij aan. Aanmelden kan je doen door te mailen naar: busreis@kvdrachten.nl o.v.v. (volledige) naam, e-mail / 06 & team
Team alleen waar mogelijk

Aanmelden kan tot 14-3-2019 18:00 uur

Wanneer je gemaild hebt krijg je een bevestiging dat je op de lijst staat of dat je op de reserve lijst staat. Hou in dat laatste geval je mail of telefoon goed in de gaten want we kunnen je op elk moment nog oproepen bij een afzegging. Het liefst hebben we natuurlijk geen afzeggingen.

Vertrek informatie:
16:45 uur vertrek uit Drachten naar Oentsjerk
vertrek vanaf de sportlaan
21:30 uur vertrek uit Stiens naar Drachten

Wees op tijd, de bus vertrekt op bovenstaande tijden; met of zonder jou!

Tot zaterdag!

KV Drachten/Van der Wiel wint eenvoudig van Hoogkerk

KV Drachten/Van der Wiel speelde afgelopen zaterdag een hele goede generale tegen Hoogkerk voordat het de komende week, voor een alles of niets wedstrijd, aantreedt tegen KF De Wâlden. In een nagenoeg volle en sfeervolle Snij-Noord hal nam Drachten vanaf het begin het initiatief met snel en verzorgd korfbal. Na ongeveer vijf minuten was de voorsprong al 6-2 in Drachtster voordeel. Hoogkerk trok na een time out de touwtjes even iets aan en deed met een paar doelpunten wat terug maar slaagde er niet in om ook maar enige greep te krijgen op de stortvloed van Drachtster aanvallen.

Drachten verlengt met huidige technische staf voor seizoen 2019/2020

Korfbalvereniging Drachten/Van der Wiel heeft de contracten met haar huidige technische staf verlengd voor het korfbalseizoen van 2019/2020.
Met het vastleggen van Michel Daling voor de functie van hoofdtrainer en coach van het eerste team van KV Drachten/Van der Wiel voor de komende twee seizoenen wil KV Drachten/Van der Wiel de ingezette weg succesvol vervolgen.
Arnold van der Kooij zal ook het komende seizoen de leiding over het tweede team voeren. Simon Rozendal en Alex Smit nemen samen Drachten 3 onder hun hoede. De sterke jeugd van KV Drachten A1 staat in het seizoen 2019/2020 onder leiding van Jaap Tilkema en Johan Schaafsma.

Laatste klaverjasavond van dit jaar is op 22 maart!

22 maart is alweer de laatste klaverjasavond! Ben je al eens eerder geweest? Was je enthousiast? Kom dan nu gewoon weer!

Ben je benieuwd wat het is? Dan kan je altijd een keer proberen wellicht ben je er dan volgend jaar iedere keer bij! 22 maart ben je om 19:30 van harte welkom. Deelname kost €3,- en het eerste kopje koffie of thee is gratis! Aanmelden is niet nodig, iedereen is van harte welkom.

Verkiezing RTC-team Jort, Robbert & Nils

Ook dit jaar zijn er weer diverse spelers uit onze jeugd verkozen in diverse RTC-teams. Dit gebeurt midden in het seizoen omdat deze selecties niet parallel lopen aan de reguliere competities. Mocht je nieuwsgierig zijn en meer informatie willen, kijk dan eens op de site van het KNKV.

In de leeftijdscategorie <13 is Jort Rietveld (D1) geselecteerd voor het Friese team. Naast Jort is het ook Robbert Leurink gelukt om in de Friese selectie te komen, hij zal deel uitmaken van het Friese team <15. Als laatste is Nils Postma geselecteerd voor RTC Noord <17. Nils heeft daarvoor het hele ‘Friese team <13 & <15’ traject al doorlopen en mag zich nu daadwerkelijk 1 van de beste noordelijke spelers in zijn leeftijdscategorie noemen.

Alle 3 van harte met deze verkiezing en heel veel succes bij jullie RTC-jaar.