Slagerij de Vos Topkorfbalweekend - Terugblik 2019

Het topkorfbalweekend 2019 was weer een enorm succes!

Vrijdag werden er onder leiding van de A-selectie clinics verzorgd voor alle jeugd en daarna nam de hoofdtrainer Michel het met OWK op tegen Drachten 3.

Op zaterdag was Nic./Hoogkerk te gast om wedstrijden te spelen tegen al onze eerste teams, van de E's tot en met de selectie, dit was erg geslaagd!

De dag werd afgesloten door de selectie van de Korfbal League ploegen LDODK en PKC. Daar zagen we de oude bekenden Femke, Marvin en Henk Jan weer voor even terug in hun oude bekende SNIJ Noord hal! Klik op lees meer voor de video!

Het is bijna zo ver; de spokentocht!

Op vrijdag 15 november is het zover, de spokentocht voor de C's de B's en de A's!

Tijd: 19:50
Locatie : Roeivereniging de Dragt
Kosten : € 3,-
Meenemen: Goede schoenen en warme kleding

Opgeven kan nog tot en met morgen (vrijdag 8 november)! Doe dit door een mail te sturen naar jac@kvdrachten.nl

Grote Clubactie 2019

Ook dit jaar doet KV Drachten/Van der Wiel weer mee aan de Grote Clubactie. Na het succes van vorig jaar, waarin we als vereniging bijna 800 loten verkocht hebben en een bedrag van €1900,- hebben opgehaald, zetten we dit jaar nog hoger in. Het streven is dat elk lid minimaal 5 loten verkoopt, maar het liefst natuurlijk veel meer!

Slagerij De Vos Topkorfbaldag groot succes

Na een langdurige voorbereiding was het afgelopen weekend zo ver. Het jaarlijkse evenement van KV Drachten/Van der Wiel in samenwerking met Slagerij De Vos. Een samenwerking die al drie jaar succesvol is gebleken en ook de komende twee jaar zal De Vos hoofdsponsor zijn van dit toernooi. Het woord topkorfbalweekend zegt het al, een weekend vol met topkorfbal. Elk jaar wordt er een vereniging uitgenodigd waarvan alle eerste teams het tegen elkaar zullen opnemen. Dit jaar was Nic. uit Groningen te gast. Het korfbalweekend startte vrijdag met clinic ’s voor alle jeugdteams van KV Drachten, die zaterdags niet in actie hoefden te komen. Aansluitend speelde Drachten 3 de eerste wedstrijd van het weekend. Omdat de geplande tegenstander (Nic. 3) wegens een inhaalwedstrijd niet meer beschikbaar was, werd een gelegenheidsteam van OWK de tegenstander. In een harde wedstrijd trok Drachten 3 uiteindelijk aan het kortste eind. De tweede dag werd geopend door Drachten E1. Gevolgd door de D1, C1, B1 en de A1. Alle jeugdploegen van Drachten wisten hun wedstrijd te winnen, enkel de A1 kwam te kort tegen Nic. A1. Nadat alle jeugdteams hun wedstrijden hadden gespeeld konden nu de overige senioren ploegen zich gaan opmaken. Ook stroomde de hal voller en voller met publiek. Drachten 2 was de eerste seniorenploeg van de dag...