Scheidsrechters bedankt!

De week van de scheidsrechter is helaas al weer voorbij, afgelopen weekend deelden alle teams van KV Drachten/Van der Wiel een suikerbrood, met bedankkaartje namens de vereniging, uit aan alle scheidsrechters en beoordelaars die een wedstrijd van onze vereniging moest fluiten. Met dit kleine gebaar stond de hele vereniging stil bij de Week van de Scheidsrechter. Superbelangrijke vrijwilligers binnen onze korfbalsport en gelukkig werd de geste enthousiast ontvangen door de scheidsrechters. Deze attentie is mede mogelijk gemaakt door Jumbo Supermarkten. Met dank aan Dhr. Merkus.

Grote Clubactie - Uit liefde voor je club

Hallo allemaal!

Ja!! Heb jij Grote Clubactie loten verkocht?
Al zijn het er maar een paar, elk lot levert wel 2 euro op voor de club.
De boekjes kunnen nog ingeleverd worden tot en met 11 november.
In de bus in de kantine of op Thijs Rinsemastraat 13.

KV Drachten B1 wint in heroïsch duel van Havic B1

Soms zou je willen dat de werkelijkheid is als in een heldenverhaal, zoals in het gevecht tussen reus Goliath en de kleine David die door een welgemikte steen de gigant ter aarde liet storten. Helaas is de wereld om ons heen vaak geen sprookje en worden we soms met ferme kracht met de neus op de feiten gedrukt.

Afgelopen zaterdag speelde de B1 haar laatste veldwedstrijd. Tegenstander dit keer was de Harkema-Frigro-Invicta combinatie, ook wel bekend als Havic B1. Een ploeg die al een aantal jaren bijeen is en gesmeed is als een geoliede machine waar uitslagen van meer dan 30 doelpunten eerder regel dan uitzondering zijn...

3 en 4 november is het weer zover: Slagerij de Vos Topkorfbalweekend

Op vrijdagavond trappen we af met clinics voor de jeugd, deze worden gegeven door onze hoofdtrainer Michel Daling en voormalig trainer Henk Jan Mulder en zij worden ondersteund door de huidige A-selectie. Zaterdag vult de hal zich met spelers van al onze topteams en hun tegenstanders. Vanaf 10.00 t/m 20.30u staat KV Drachten garant voor spannende topwedstrijden. Het gehele weekend wordt gesponsord door Slagerij de Vos: ontzettend bedankt hiervoor!