Oliebollenactie 2017

Het is weer alweer bijna oud en nieuw en dat betekent: tijd voor oliebollen en appelbeignets! Zoals elk jaar kunt u deze overheerlijke lekkernijen bij KV Drachten (in samenwerking met Appie de jong Bakkerij) bestellen. Onderaan dit bericht vindt u een bestelformulier, deze kunt u voor u zelf maar ook voor vrienden en familie invullen. Deze lijsten kunnen ingeleverd worden bij Judith Brinkhuis, Leon Leijdsman, Tineke Kleinhuis en/of Ino de Vries: actie@kvdrachten.nl.

!!!U kunt uw bestellingen plaatsen tot 27 december 2017!!!

Kv Drachten speelt gelijk tegen Quick’21

Zaterdag stond de derby tussen Drachten en Quick’21 op het programma. Twee ploegen die elkaar voor het eerst sinds jaren treffen in competitieverband. Als debutant in de 1e klasse staat Quick’21 er onverwacht goed voor op een gedeelde 1e plaats. Kv Drachten heeft al enige averij opgelopen en moet al vroeg in de competitie in de achtervolging om nog bovenin mee te kunnen draaien. Nadat er een minuut stilte werd gehouden ter nagedachtenis aan een overleden lid van KV Drachten kon de wedstrijd beginnen.

Alle thuis-spelende teams opgelet!!

Op 16 december 2017 kunnen er een aantal teams niet in onze eigen Snij Noord hal spelen wegens een voetbaltoernooi. Dit is niet erg! Er is een alternatief. Er staat echter in het programma dat er wordt gespeeld in het Sportcentrum Drachten.

DIT KLOPT NIET

Op 16 december 2017 worden alle wedstrijden 'thuis' gespeeld in het VHS!
Adres: Van Haersmasingel 37 - 9201 KN - Drachten

Als je je dag niet hebt…

Soms heb je van die dagen dat alles moeizaam gaat. Hoe graag je ook wilt: alles lijkt net niet de goede kant op te vallen en je wordt er moedeloos van. Het zijn van die dagen dat je misschien beter in bed had kunnen blijven liggen. En misschien hadden we dat collectief met KV Drachten B1 ook wel gewild… En misschien had Unitas ditzelfde gevoel wel. Want als je in de wedstrijd waar twee ploegen om en om mogen aanvallen na tien minuten nog geen enkel doelpunt hebt gemaakt, dan mag je gerust spreken van een off-day van beide ploegen. En ja, dan ontbreekt het ook net aan dat beetje geluk om de bal toch door de korf heen te krijgen.

Ins en Outs van de Vereniging

Kennen jullie ‘Het groene boekje’ nog? Die handige informatiegids met alle feitjes, weetjes en handigheidjes van KV Drachten op een rijtje?

Het was een informatieboekje op papier, qua informatie hopeloos achterhaald en eerlijk is eerlijk... Wie kende het bestaan ervan nog? De laatste tijd krijgen we vaak vragen over wie er in het bestuur zitten, hoe vaak we kantinedienst moeten draaien, wie de teamindeling bepaalt en zo nog heel veel meer.

EN DUS heeft het cluster Ledenzaken het groene boekje nieuw leven ingeblazen. Een hippe en digitale versie is nu te vinden op de website (onder de knop VERENIGING) en verkrijgbaar bij de ledenadministratie! Alle nieuwe leden krijgen het automatisch toegestuurd wanneer hun lidmaatschap voltooid is.

Dus heb je vragen of wil je je aanmelden als vrijwilliger? Check hier het groene boekje!