KV Drachten/Van der Wiel wint van lastig EKVA Almere

Afgelopen zaterdag speelde KV Drachten tegen EKVA uit Almere en moest winnen om in het spoor van Sparta Zwolle te blijven. Drachten won op basis van een betere tweede helft verdiend met 26-22.

Het bleek voor Drachten toch best lastig om tegen een tegenstander als EKVA de hele wedstrijd scherp te zijn en een technisch en tactisch overwicht om te zetten in winst. De temperatuur zal Drachten parten hebben gespeeld in wat zich eerst liet aanzien als een partijtje zomeravond korfbal. De wedstrijd ging gelijk op en van echt klasse verschil was vooreerst niets te merken. Scheidrechter Bert Blauw floot op de stand van 10-10 voor de rust. De gelijke stand was een juiste afspiegeling van de verhoudingen op het veld.

De bonnenboekjes

Hallo KV-ers,

De Bonnenboek-actie is alweer in volle gang. Dit jaar alweer voor de 10de keer. Een jubileum dus! Een jubileum van een succesvolle actie die de vereniging de afgelopen jaren veel geld in het laatje heeft gebracht en alle kopers van het boekje veel voordeel opgeleverd! De vereniging heeft dit hard nodig, dus laten we er met z’n allen de schouders onder zetten om in het kader van de jubileum-editie de actie een nog groter succes te laten zijn. Iedereen, die het bonnenboekje koopt, kan gratis meedoen aan onze verloting met daarin fantastische jubileumprijzen. De trekking van deze verloting is tijdens de presentatiewedstrijd van het eerste. De hoofdprijs is dit jaar weer een TABLET!!

YES! Het Aspirantenkamp wordt weer georganiseerd!

In het weekend van het Pein-toernooi organiseert het JAC weer het aspirantenkamp voor jullie. Dit jaar mag wederom de D-jeugd meedoen aan de BBQ en de avondactiviteit. De spelers van de C & B teams verwachten wij zaterdag 9 juni om 11.00 uur bij de sportvelden van KV Drachten. De D- jeugd kan rond 18.00 uur aanschuiven voor een heerlijke BBQ en de avondactiviteit. Jullie kunnen rond 23.00 uur weer opgehaald worden!

Zin in een feestje?

Op zaterdag 2 juni is het tijd voor de enige echte KV Drachten Foute Beach Party!

Het wordt een avond vol gezelligheid, lekker eten van de bbq en muziek met DJ. Ook worden alle kampioenen gehuldigd en gaan we met de hele vereniging op de foto.

Daar wil jij toch ook bij zijn? Geef je snel op en kom op 2 juni in je zomerste kleding met ons het seizoen afsluiten. Geef je hier op!