Update Kampioensreceptie (a.s. zaterdag)

Aanstaande zaterdag om 19:00 uur organiseert het bestuur de officiële kampioensreceptie in onze kantine, om ons (dubbele!) kampioenschap te vieren met sponsoren, Business Club, Stichting Korfbalhal Drachten, besturen omliggende verenigingen, de selectie, KV (ere)- leden en fans. Wegens omstandigheden is hier onduidelijkheid over ontstaan, die wij bij deze graag willen wegnemen. Het programma is als volgt:

18:45 uur | Inloop

19:00 uur | Start receptie met een leuke compilatie van beelden van het kampioensteam en enkele sprekers: Hoofdcoach Michel Daling en aanvoerder Jenny Terpstra, Appie Broer, voorzitter van de Business Club, Rudi Verwoert, voorzitter Stichting Korfbalhal, wethouder Trompetter van gemeente Smallingerland

19:45 uur | Proosten we op onze kampioenen

20:30 uur | Einde receptie

Alle leden zijn van harte welkom op deze receptie, ook als je je niet hebt aangemeld. Kom dus vooral gezellig proosten op onze kampioenen! Het officiële kampioensfeest en huldiging zal echter plaatsvinden op 15 juni, aansluitend aan de seizoen afsluiting met heerlijke BBQ.

Hartelijke groet van het bestuur, en graag tot zaterdag!

Bonnenboekje actie 2019 van start

Afgelopen zaterdag ging de 11e editie van de bonnenboekjes actie weer van start. 1 van de belangrijkste acties van het jaar, dat zijn natuurlijk alle acties maar deze brengt elk jaar weer een hoop geld op.
Dit jaar is de actiecommissie er in geslaagd om maar liefst 49 actie-bonnen binnen te halen. Klik voor alle deelnemende winkels op de link onderaan dit bericht. Deze kortingsbonnen zijn geldig van zaterdag 18 mei tot en met 28 september 2019. Let wel op dat de eind datum bij sommige winkeliers kan afwijken. Naast alle kortingsbonnen is er op de laatste pagina ook nog een lot te vinden waarmee je (bij inlevering) mee kan doe met de verloting.
De hoofdprijs: EEN TABLET
De uitslag van deze verloting is op de Topkorfbaldag 2019.

Een boekje kost ook dit jaar weer €5,- en heb je er binnen no-time weer uitgehaald. De boekjes zijn het verkrijgen vanaf 13 mei 2019 bij al onze (spelende) leden. Zorg dus dat je een boekje krijgt en haal zoveel mogelijk korting bij de deelnemende winkels. Zo help je jezelf, de winkeliers & de vereniging!

Uitslag Paaseitjes Actie & Scoren voor Drachten

Paaseitjes Actie
De winnaars van de Paaseitjes actie zijn bekend. Met zijn allen hebben we maar liefst 1047 zakjes met paaseitjes verkocht, oftewel 261,75 kilogram! Een netto-opbrengst van Euro 1855,-. En daar zijn wij als vereniging heel blij mee. Bij de senioren heeft de selectie S1/2 dit jaar erg haar best gedaan en heeft Leonie Jelsma als senior lid goede zaken voor de vereniging gedaan. Hiervoor zal Leonie dan ook een leuk presentje krijgen.

Bij de jeugd geven we drie mooie chocolade prijzen weg, een paashaas, groot paasei en kip met eieren. De winnaar van de eerste prijs is net als vorig jaar de tweeling Azuro en Frizo Leijdsman uit de C1. De tweede prijs gaat ook al naar een tweeling Ids en Ivo Postma van de D2 en de derde prijs is voor Nils Nutters uit de E4.
Allemaal van gefeliciteerd!!

Scoren voor Drachten
Dit jaar hebben voor het eerst ‘Scoren voor Drachten’ georganiseerd. Een groot succes, waarbij we maar liefst Euro 2145,- hebben opgehaald. Kunnen we toch maar mooi invulling geven aan de vooraf gestelde doelen om de jurytafel van kleding te voorzien en het Groene Legioen financieel te helpen en dat dankzij jullie.

De teams die het beste hebben gescoord voor Drachten zijn:
1. Team D1 Euro 343,- gemiddeld per speler € 34,30
2. Team C3 Euro 339,50 gemiddeld per speler € 30,86
3. Team B1 Euro 330,35 gemiddeld per speler € 27,53

De D1 mag zich de winnaar noemen en heeft daarmee als team een bezoek aan de bioscoop gewonnen. Proficiat!

Helaas heeft nog niet iedereen zijn bijdrage aan de Paaseitjesactie en Scoren voor Drachten betaald. Mocht je dit onverhoopt vergeten zijn maak het bedrag dan alsnog over op NL38RABO0917004779 tnv KV Drachten.

Drachten 1 ook kampioen in veldcompetitie

Kv Drachten/Van der Wiel kon bij winst op Ritola in Zuidlaren ook kampioen worden in de veldcompetitie. Drachten verdedigde een voorsprong van maar liefst zes punten. Het werd in Zuidlaren een wedstrijd waarin beide ploegen heel erg aan elkaar gewaagd waren. Voor Ritola zou winst nog een hele kleine kans op het kampioenschap betekenen.

Kampioensreceptie

Het eerste team van Korfbalvereniging Drachten/Van der Wiel is kampioen geworden in de eerste klasse. Daarmee keert de korfbalvereniging weer terug op het landelijke niveau. Hier zijn we trots op en dit delen we graag.
Het bestuur van Korfbalvereniging Drachten/Van der Wiel organiseert daarom op zaterdag 25 mei vanaf 19:00 uur de KAMPIOENSRECEPTIE. Jullie zijn hiervoor van harte uitgenodigd!

We hebben een kort programma met een aantal sprekers, waaronder wethouder Cor Trompetter van Gemeente Smallingerland en portefeuillehouder Sport. Aansluitend borrelen en praten we graag na en bij met jullie.

Zien we jou ook op zaterdag 25 mei 2019? Stuur dan vóór aanstaande woensdag 22 mei 16:00 uur een e-mail naar secretariaat@kvdrachten.nl om je aan te melden. Tot dan!