Corona update

Zojuist heeft onze premier Rutte een persconferentie gegeven waarin nieuwe maatregelen aangekondigd zijn. De maatregelen zoals die in Brabant reeds van kracht waren gelden nu voor heel Nederland.

Het bestuur van het KNKV heeft besloten alle competitiewedstrijden tot en met 31 maart 2020 op te schorten. Daarnaast adviseren zij alle bijeenkomsten en trainingen niet door te laten gaan. Het bestuur van KV Drachten/Van der Wiel volgt dit advies 1 op 1 op. Dat houdt in dat alle wedstrijden, trainingen en activiteiten eruit gaan. We cancelen alles tot 31 maart. Mocht er eerder een extra aanpassing komen op het beleid dan laten we dat uiteraard weten.

Wij verzoeken iedereen regelmatig de website of de Facebook pagina van KV Drachten/Van der Wiel te bezoeken om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Ook zal nieuws zodra mogelijk via de gebruikelijke app-groepen gecommuniceerd worden.

Op advies van het Oranjefonds gaat de klusdag in het kader van NL Doet op zaterdag 14 maart 2020 ook NIET door. Er komt een nieuwe datum.