Kantinediensten 2019/2020

Het nieuwe korfbalseizoen staat weer in de startblokken en dat betekent ook dat de kantinediensten weer worden ingevuld. Nog even de afspraken op een rijtje:

• Elk lid en ouders van jeugdleden, moeten tijdens het veld-en zaalseizoen bijdragen aan de bezetting van de kantine.
• Alle leden  vanaf 16 jaar draaien  4 keer per seizoen ( 4 keer veld en 4 keer zaal)
• Alle ouders van jeugdleden draaien 1 keer per seizoen ( 1 keer veld en 1 keer zaal) Vaker mag uiteraard, graag zelfs.
  Vrijwilligers met overige taken  kunnen gedeeltelijk vrijgesteld worden van deze taken. Dit  gebeurt altijd in overleg met de kantinecommissie.
Iedereen krijgt zodra de competitieprogramma bekend is, de mogelijkheid om in te schrijven op de voorkeurstijden. Openstaande plekken worden vervolgens ingevuld door de zaterdagplanners.
  Het inschrijven van de kantinediensten voor de zaterdagen kan via de KV site, onder het kopje accommodatie, staat een kopje kantinedienst hier vind je een inschrijfformulier.
  Nu draaien er op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdagavond ook mensen kantinedienst. Op dit moment hebben we op alle avonden te weinig mensen. Dus wil je liever op een doordeweekse avond i.p.v. een zaterdag kantinedienst draaien dan kan je dat aangeven door een mailtje te sturen naar kantinedienst@kvdrachten.nl
De doordeweekse avonden hebben een blokhoofd en die bericht jullie wanneer je ingeroosterd staat. Alle ingevulde blokken kan je bekijken op de site, onder het kopje kantinedienst.
  Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen met de kantinecommissie via de mail.
  Jeltsje, Alinda, Sylvia, Harmen, Marc, Merijn, Janneke en Fimke