De velden zijn weer gevuld

De korfballers mogen weer!

DRACHTEN – Lange tijd lagen de kunstgrasvelden van KV Drachten/van der Wiel er verlaten bij. Nu mogen de kinderen, jongeren en senioren van de club weer lekker ballen. Natuurlijk moest er wel het één en ander gebeuren om alles veilig en hygiënisch te laten verlopen. Leon Leijdsman, voorzitter Technische Zaken, vertelt hoe ze dat hebben gedaan.

“Na de persconferentie hebben we als bestuur gelijk online contact gehad. We wilden antwoord geven op de vraag of we als vereniging in staat waren om ons te houden aan de RIVM richtlijnen. We kwamen al snel tot de conclusie dat dat wel kon, maar we wilden ook wachten op de korfbalspecifieke richtlijnen van het Koninklijke Nederlandse Korfbalverbond (KNKV). Die richtlijnen hebben we gebruikt als basis en daarna zijn we binnen Technische Zaken op zoek gegaan hoe we alles konden vormgeven voor onze vereniging. Jan Piepers hield zich voornamelijk bezig met de praktische zaken op het veld en ik heb mij verdiept in de planning.”

Benieuwd naar het volledige bericht? Bekijk het bericht dan hier: RondOm vandaag