C1 bijna klaar voor NK

Na een weekje welverdiende vakantie, is de C1 afgelopen week begonnen aan de voorbereiding voor het NK. Na 2x trainen, mochten we tijdens de laatste competitieronde nog aantreden tegen ASVD C1 in Dronten. Met een opstelling waarbij we varieerden in samenstelling, speelden we een degelijke maar aanvallend geen hoogstaande wedstrijd. Uitslag 9-4 voor ons.
Met deze week op maandag een training en een bespreking (met ouders) en donderdag nog een keer trainen, prepareren we ons optimaal op vier wedstrijden maximaal presteren. Achter de schermen zijn veel mensen bezig met de organisatie van deze dag. Daarvoor nu al heel veel dank. Speciale dank gaat uit naar Kijlstra Personenvervoer & Ambulancegroep Fryslân uit Drachten. Zij hebben onze C's in nieuwe inschietshirts gestoken, speciaal voor dit NK. We gaan er een knallend mooie dag van maken!