KV Drachten bij de Sportkids Beweegmarkt

Op 4 januari 2018 organiseerde het Sportbedrijf Drachten een Sportkids Beweegmarkt voor de basisschoolkinderen in de omgeving van Drachten. In totaal deden er 10 sportverenigingen mee aan dit sportieve evenement, waaronder onze eigen club KV Drachten. Ongeveer 200 kinderen hadden zich opgegeven om een hele ochtend lang allemaal verschillende sporten uit te proberen. Elk kind kreeg na afloop van het evenement een strippenkaart mee met daarop 2 gratis proeflessen bij elke deelnemende sportvereniging. Naast korfbal konden de kinderen onder andere judoën, boogschieten, rugbyen, tennissen en nog veel meer. De kinderen hebben onder begeleiding van onze leden Anouk, Wilfred en Doenja allemaal verschillende spelletjes en oefeningen gedaan die te maken hebben met korfbal. Dit was niet mogelijk geweest zonder de hulp van Jan Piepers, die alle benodigde materialen heeft geleverd en opgehaald! Het was een gezellige en vooral sportieve ochtend. We hopen dat alle kinderen het enorm naar hun zin gehad hebben en dat ze natuurlijk een gratis proeflesje bij onze vereniging komen volgen.