De bonnenboekjes

Hallo KV-ers,

De Bonnenboek-actie is weer in volle gang. Dit jaar alweer voor de 10de keer. Een jubileum dus! Een jubileum van een succesvolle actie die de vereniging de afgelopen jaren veel geld in het laatje heeft gebracht en alle kopers van het boekje veel voordeel opgeleverd! De vereniging heeft dit hard nodig, dus laten we er met z’n allen de schouders onder zetten om in het kader van de jubileum-editie de actie een nog groter succes te laten zijn.

Het BONNENBOEKJE

Een boekje boordevol coupons met kortingen en aanbiedingen van winkels en bedrijven in en om Drachten. Dit jaar zijn we er in geslaagd om xx bonnen binnen te halen!! De coupons kunnen van zaterdag 14 april t/m zaterdag 8 september worden verzilverd bij de deelnemende winkeliers. Al kan dit wel per winkelier verschillen.

Tevens kan iedereen, die het bonnenboekje koopt, gratis meedoen aan onze verloting met daarin fantastische jubileumprijzen. De trekking van deze verloting is tijdens de presentatiewedstrijd van het eerste. De hoofdprijs is dit jaar weer een TABLET!!

Het bonnenboekje kost slechts € 5,00. Hiervoor krijg je het veelvoudige terug.
De boekjes zijn te verkrijgen vanaf maandag 9 april t/m zaterdag 1 september 2018. Elk team krijgt zijn eigen aanspreekpunt, die ervoor zorgt dat de teams genoeg boekjes hebben, waar het geld weer ingeleverd kan worden en bij vragen over de actie uitleg kan geven. De aanspreekpunten zullen geregeld voor/na een training of wedstrijd aanwezig zijn. Hieronder een lijstje met de aanspreekpunten per leeftijdsgroep:

Judith Brinkhuis (0512-539499): E1, E2, E3, E4, F1 (woensdag)
Leon Leijdsman (06-11005502): D1, D2, D3, A3 (maandag)
Tineke Kleinhuis (06-55491090): A1, A2, B1, B2, C1, C2, C3
(maandag/dinsdag) Ino de Vries (0512-544138): B3, S1, S2, S3
Amanda Vis (06-14351738) S4, S5 en Midweek (woensdag)

Boekjes zijn ook te bestellen of op te halen bij Ino de Vries, Leidijk 102 te Drachten, ino.devries@kvdrachten.nl

Zoals jullie al weten, heeft het bestuur aangegeven dit een belangrijke actie te vinden en heeft het doel van de actie een hoge prioriteit. Want met het geld kan de club immers mooie dingen voor de vereniging doen. Van ieder spelend lid wordt verwacht dat hij/zij verplicht minimaal 4 boekjes verkoopt (met een max van 10 per gezin). Dat mag toch geen probleem zijn! Vraag je ouders, familie, buren, collega`s om mee te doen aan deze actie. Ons streven is zoveel mogelijk boekjes te verkopen. We gaan er vanuit dat een ieder van jong tot oud zich hiervoor maximaal inzet.

De 3 beste verkopers, onder de jeugd, ontvangen een leuke bon naar keuze bij een van de deelnemende winkeliers.

1e prijs: 25 euro
2e prijs: 15 euro
3e prijs: 10 euro

Dus doe allemaal je best.

De actuele lijst met deelnemende winkels vind je in de nieuwsbrief en hier onder.

!!LET OP!!
Op de bonnen van Bakkerij Verloop en Juwelier De Slag staat op de achterkant een foutief jaar. Uiteraard zijn ook deze bonnen in te leveren t/m 8 september 2018

Betaling van de boekjes kan op 2 verschillende manieren
- direct overmaken op rekening NL38 RABO 0917 0047 79 t.n.v. K.V. Drachten/Van der Wiel onder vermelding van je naam en team